lauantai 11. elokuuta 2012

Mummon ja papan luota vanha lamppu


Heips
Näin ihanan vanhan lampun löysin kesäloma reissulta mummon ja papan luota. Lamppu on Lival merkkinen ja se on valmistettu suomessa joskus 60 luvun paikkeilla.



Harmi kun en kerennyt  lampusta napsasta kuvaa ennen maalausta. Se oli todella ruosteen peitossa ja maalia ei ollut enää kovin paljon jäljellä



Hionnan ja maalauksen jälkeen rakas lamppu päätyi meidän eteiseen. Muistan lampun hyvin lapsuuden mummolasta, joka on rakkaita muistoja täynnä. 

Ihana vanha sohva saa uuden elämän meidän olohuoneessa


Heips
Tämän aarteen pelastin rakkaalta tätiltäni. Hän oli todella kyllästynyt sohvaan ja meinasi laittaa sen polttopuiksi, mutta minä kerkesin tahtoa sohvan itselleni :)



Sohva on vanha ja siinä on kaikki puuosat vielä hyvässä kunnossa



Ja edestä..sohvassa on irroitettava istuin ja selkänoja joka helpottaa entisöintiä 




Ja sitten vain hiomaan ....


 Maaliksi valitsin tällä kertaa tikkurilan pohja ja tartunta maalin. Loppu tulos maalin kuivuttua oli mattanen ja maali levittyy hyvin ilman että siihen jää pensselistä raitoja


Sovan istuimen mie päällystin samalla kankaalla mitä käytin kahdessa nojatuolissa. Kangasta ei riittänyt selkänojaan joten siihen käytin 100%pellavaa .
Selkänojan ja istuimen kankaita ei tarvinnut ommella kiinni käsin. Joten kun kyllästyn niin voin väriä vaihtaa nopeasti esimerkiksi jouluna :)





Sohvan muodot on kyllä todella ihanat <3 p="p">


Ja lopuksi kuvia koko olohuoneestani 



torstai 9. elokuuta 2012


Heips
Mihin tämä kesä jo meni? tuntuu että se ei edes alakanut ja nyt jo aamulla oli todella viileää ulkona. Taitaa se syksy jo tehdä tuloaan ja pitänee siis alkaa asennoitumaan siihen :D
Siispä tein Jotain uutta keittiöön.....




Näin piristykseksi tein keittiöön uuden käsipyyhkeen jonka saa kiinni vaikka uunin ripaan.



Keittiö on kodin sydän ....